Sezona 2017 je odprta!

9. april 2014
  Pozdravljeni ljubitelji paintball-a!

 http://www.facebook.com/paintballmaribor  


Dodajte na na FB in si oglejte galerijo ter spremljajte novice.


» Preberi več
 

 
Paintball oprema!
Kakšno opremo izposojate in kaj dobim ob obisku?

V našem društvu se že več kot 10 let ukvarjamo s paintballom. Člani društva aktivno tekmujemo na domačih in mednarodnih tekmovanjih po Evropi.

Prav tako že več kot 10 let izposojamo paintball opremo in v tem času smo preizkusili več različnih vrst opreme. Z zagotovostjo trdimo, da smo sedaj na točki, ko lahko svojim obiskovalcem ponudimo kakovostno, zanesljivo, skratka najbolj primerno opremo, ki je trenutno na trgu razpoložljiva za tovrstno dejavnost.

Inferno markerVsak obiskovalec ob obisku dobi:

- zaščitno obleko (ki jo obleče kot samostojni del obleke ali pa jo obleče preko svojih oblačil)


Zaščitna obleka vas bo obvarovala pred barvo iz paintball kroglic in prstjo na tleh, ko se boste plazili nasprotniku za hrbet. Zaščitna obleka je dvodelna in različnih velikosti. Oblečete jo lahko posamezno ali pa kar preko vaših oblačil.

- zaščitno masko (to je najpomembnejši del paintball opreme. Pomembno je, da je maska udobna, zračna in da igralcu nudi potrebno zaščito obraza pred direktnmi zadetki paintball kroglice)


Maska JT nVader je zelo kakovostna maska, ki vas bo zanesljivo obvarovala pred zadetki kroglic v predel obraza. Maska ima dvojno (termalno) steklo, ki preprečuje rosenje in zagotavlja nemoten pogled in s tem brezskrbno in zabavno igranje.

- marker (marker mora biti zanesljiv, robusten in enostaven za morebitno čiščenje med samo igro. Vsi markerji so umerjeni na enako hitrost, tako da imajo vsi igralci enake pogoje za igro. Natančnost in uspešnost igre je tako odvisna predvsem od igralca samega in njegove igre.)


Marker Inferno MK2 je zelo robusten, natančen in zanesljiv marker. Ker je v celoti izdelan iz lahke kovine, prenese še tako divje akcije po gozdnih tleh. Kot potisni plin uporabljamo stisnjen zrak in z enim polnjenjem lahko z Inferno markerjem izstrelite 500-700 kroglic. Naenkrat lahko v podajalec kroglic (loader) spravite 200 kroglic.

- ščitnik za telo (ščitnik za telo načeloma nosijo samo dekleta za zaščito prsnega predela. Na željo fantov pa jih prinesemo s seboj tudi za njih, čeprav to ni nujno potrebno.)


Obutev, primerno za gibanje po gozdnem terenu, pa si mora vsak igralec priskrbeti sam.
Prav tako poljubno pokrivalo za glavo (kapa, ruta...) ali rokavice.

Otroški paintball:Udeležijo se ga lahko otroci od 7 let starosti naprej. Markerji so pri otroškem paintballu prilagojeni otrokom in imajo manjšo izstrelno moč, kar pa pomeni, da so prektično skoraj neboleči za otroke, v primerjavi z pravim paintballom.

Minimalno število otrok je 8, maksimalno pa lahko igra 18 otrok, v primeru večjih skupin nas kontaktirajte in dogovorimo se lahko za prilagojeno izvedbo.

Igra zajema:

-  200 kroglic na osebo
-  predstavitev opreme
- predavanje o varnosti med igro 
-  taktični premiki in gibanje po terenu
-  streljanje tarče
-  izvedba igre 4 igre


 


Domov | Paintball | Izposoja opreme | Oprema | Lokacija | Cenik | Kontakt | Galerija | Povezave

Copyright © 2008 Paintball Maribor - Vse pravice pridržane | Produkcija: Specto.si